آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات و خصوصیت‌های آن

آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات

پس از آشنایی با رنگ صنعتی اپوکسی و رنگ صنعتی پلی یورتان و همچنین رنگ سیلیکونی نسوز در بخش رنگ های صنعتی به معرفی آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات می پردازیم.

این رنگ صنعتی به عنوان آستر در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بسیار استفاده می شود و خصوصیات مقاومتی دربرابر خوردگی و همچنین خصوصیات حرارتی بسیار عالی برای مصارف مشابه دارد.

کاربرد آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات

همان طور که در معرفی آستر زینک ریچ اپوکسی عنوان شد، زینک ریچ به معنی درصد بالای پودر روی در رنگ می باشد. این آستر به عنوان یک جایگزین برای آستر زینک ریچ اپوکسی در شرایط خاص می باشد.

هنگامی که علاوه بر نیاز به مقاومت خوردگی بالا، نیاز به مقاومت حرارتی بالا تا ۴۰۰ درجه سانتیگراد وجود داشته باشد، آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات جایگزین آستر زینک ریچ اپوکسی می شود که تنها تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد مقاومت دارد.

همچنین هنگامی که رطوبت محیط بسیار بالا بوده و امکان اجرای آستر زینک ریچ اپوکسی نباشد، استر زینک ریچ اتیل سیلیکات می تواند جایگزین مناسبی برای این امر باشد. این آستر تنها باوجود رطوبت خشک شده و درنتیجه رطوبت بالای محیط باعث خشک شدن آن نیز می شود.

مزایای آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات

با توجه به پایه معدنی رزین اتیل سیلیکات همان طور که اعلام شد، انتظار می رود در حرارتی تا ۴۰۰ درجه سانتیگراد مقامت نماید.. همچنین با توجه به درصد بالای پودر روی، مقاومت  همچون آستر زینک ریچ اپوکسی مقامت بالایی در برابر خوردگی دارد. تست آزمایشگاهی مقاومت خوردگی این رنگ همچون آستر زینک ریچ اپوکسی، تست سالت اسپری با حداقل زمان ۱۰۰۰ ساعت می باشد.

تاییدیه آزمایشگاهی آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات

شرکت رنگ های صنعتی ایران توانسته است تاییدیه آزمایشگاهی آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات را از پژوهشگاه نیرو کسب نموده و همچنین این تاییدیه را از صنایع پتروشیمی نیز اخذ نماید.

تاییدیه آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات اخذ شده از صنایع پتروشیمی به صورت سه لایه بوده که چسبندگی لایه های بعدی به آن را نیز تایید می نماید.

معایب آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات

این آستر نسبت به آستر زینک ریچ اپوکسی در دو مورد کیفی و اجرایی متفاوت می باشد که شامل موارد زیر است

خشک شدن آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات

همان طور که ذکر شد عامل خشک شدن این رنگ رطوبت می باشد. در مواردی که سازه در محیط های خشک می بایستی رنگ آمیزی گردند، جهت خشک شدن رنگ حتما به آب باشی بر روی سطح نیاز خواهد داشت و بدون این کار خشک شدن رنگ اتفاق نخواهد افتاد. در رطوبت بالای ۵۰% بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت جهت خشک شدن اولیه آن زمان نیاز خواهد بود.

چسبندگی لایه بعدی به آسترزینک ریچ اتیل سیلیکات

با توجه به پایه معدنی بودن اتیل سیلیکات، چسبندگی لایه بعدی که معمولا لایه میانی اپوکسی و یا رنگ سیلیکونی نسوز مقاوم حرارتی می باشد نسبت به چسبندگی به زینک ریچ اپوکسی ضعیف تر است. فرمولاسیون این رنگ در این زمینه بسیار حساس بوده و تست چسبندگی لایه بعدی به آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. برخی از شرکت های تولید کننده جهت ایجاد چسبندگی با لایه بعدی از یک پوشش خاص استفاده می کنند تا چسبندگی را بهبود بخشند.

آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات و خصوصیت‌های آن

انواع آستر زینک ریچ اتیل سیلیکات

شرکت رنگ های صنعتی ایران دو نوع آستر زینک ریچ اتیل سیلیات را ارائه می کند که با توجه به شرایط پاشش متفاوت فرموله شده و مشتریان می توانند براساس شرایط متفاوت این دو فرمول، اقدام به سفارش محصول مورد نظر خود براساس شرایط موجود بنمایند. دیتاشیت آنها را می توانید از بخش محصولات مطالعه نمایید.

استاندارد IPS اتیل سیلیکات

استاندارد صنعت نفت معروف به IPS در مورد استر زینک ریچ اتیل سیلیکات IPS-M-TP-210 می باشد که می توانید اطلاعات بیشتر در این زمینه را از اینجا دانلود کنید. 

در استاندارد IPS اتیل سیلیکت درصد جامد وزنی و همچنین درصد پودر روی حداقلی در آستر عنوان گردیده است که بسیار حائز اهمیت می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد رنگ صنعتی می توانید از طریق لینک تماس با ما با کارشناسان فنی پژوهشگاه نیرو تماس حاصل فرمایید و با محصولات این شرکت بیشتر آشنا شوید.

برای اطلاع بیشتر از سایر رنگ های صنعتی و کاربردهای آنها می توانید به سایر مقالات مندرج در این سایت مراجعه نمایید. 

, , , , , , , , , , ,
نوشتهٔ پیشین
معرفی استانداردهای پوشش‌دهی فلزات در جهان
نوشتهٔ بعدی
کارنامه شرکت رنگ های صنعتی ایران و شرایط دریافت نمایندگی

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Call Now Button